WordPress

WordPress

Att ha WordPress som sitt favorit-CMS är vi inte ensamma om. Av nätets populäraste webbplatser, använder drygt 6 av 10 WordPress. Antagligen för att det är lika flexibelt och kraftfullt som lättanvänt. Och dessutom helt gratis.

Med WordPress som platform har vi utvecklat allt från e-handelslösningar till bokningssystem för båtar, resor och utbildningar. Med kunskap om WordPress uppbyggnad kan man få det att göra precis vad som helst och se ut hur som helst. Visst låter det ganska trevligt?

article-wordpress-pants

Skräddarsytt efter dina behov

Behöver du annat innehåll på din hemsida utöver vanliga informationssidor? Med WordPress kan vi samla in, behandla, lista och sortera all sorts data. Och hur det presenteras bestämmer vi helt själva.

article-wordpress-admin

Lätt som en plätt

En välkonstruerad WordPress-webbplats är otroligt lätt att administrera och arbeta med. Text, bilder, filmer, kartor, animationer – det finns enkla gränssnitt för att administrera alla sorters innehåll.

article-wordpress-mobile

Mobilanpassat – dubbelt upp

Är du ute och ränner? WordPress går utmärkt att administrera på din mobila enhet. Och givetvis bygger vi våra WordPressar på vårt suveräna Houston-ramverk, så själva sajten funkar givetvis utmärkt att använda i mobilen också.